Mesaj dur al unui politist pentru cei care au asistat la un accident rutier si au filmat cu telefoanele mobile

Un politist de la Biroul de Politie Autostrada A1 Bucurest - Ramnicu Valcea a transmis un mesaj dur conducatorilor auto care au asistat la un accident grav

Mesaj dur al unui polistit

Politistul scrie ca a sarit din masina sa dea o mana de ajutor: „Nu va puteti imagina sau trai sentimentele ce te incarca in momentul in care scoti acei copii si tot ce iti doresti este ca ei sa fie bine”.

Celor care au ales sa filmeze victimele, in loc sa incerce sa le ajute, le transmite: „Ba romanule care ai avut bani de un smartphone jmecher si de ultima generatie, ce suflet ai tu (...) sa scoti telefonul din buzunar si sa filmezi (...) suferinta a doi copii mici in varsta de trei ani raniti care se zbat sa traiasca? Tu (...) nu ai copii acasa, nu ai copii in familia ta? Atat te duce capul (...) sa faci cand vezi asa ceva? Ce inseamna ma filmarea aia pentru tine? Te duci acasa si arati filmarea cu acei copii prietenilor tai (...) asteptand un soi de confirmare? Bai (...) nu iti doresc raul ca nu asta e menirea mea, dar daca vreodata vei avea nevoie de ajutorul celor din jur, sper din tot sufletul ca cei care vor fi acolo sa stea toti cu mainile pe telefon asa cum ai facut tu!”.


Politistul ii indeamna pe soferi sa urmeze cursuri de prim-ajutor: „Le multumesc celor 20 de procente care au fost acolo si au ajutat atat cat au stiut si m-au intrebat cum si ce trebuie facut. Din pacate textul asta nu a fost pentru voi ci pentru procentajul ala mai mare”, a incheiat politistul.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE ESTE ALCANTARA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter