ANAF vinde un Mercedes la pretul unei perechi de pantofi

Masinile scoase la licitatie de Fisc pot fi o adevarata mana cereasca pentru cei aflati in cautarea unui autovehicul.

mercedes vandut de anaf

Multe dintre acestea se vand pe cateva sute de lei. Cateva zeci de masini confiscate sunt scoase lunar la licitatie de ANAF, la preturi pentru toate buzunarele. Cel mai mic pret s-a inregistrat la AJFP Olt, unde o masina s-a vandut la pretul unei perechi de pantofi.

ANAF a scos la licitatie la Mercedes cu 715 lei, un Ford Fiesta la 600 de lei, iar un Seat Ibiza a fost vandut cu 700 de lei. Autoturismele au fost recuperate si au intrat in proprietatea statului, iar vanzarea se face prin licitatii organizate de Administratia Judeteana a Finantelor Publice din mai multe judete din tara.

Daca acestea nu se vand la prima licitatie, atunci pretul de pornire scade la urmatoarea licitatie cu 25%, iar multe masini ajung sa se vanda cu cateva sute de lei. In perioada 1 ianuarie – 15 iulie 2019, in unele judete au fost vandute cate unul-doua vehicule. Cele mai multe dintre autoturismele scoase la licitatie anul acesta au fost vandute de Fisc la preturi derizorii, potrivit gds.ro.

Autovehicule scoase la licitatie in luna August:

DGRFP Ploiesti – AJFP Calarasi – autoturism VOLKSWAGEN, motor de 1595 cmc pe benzina, culoare albastru, an fabricatie 2001, pret de pornire al licitatiei 3.498 lei –

Autoturism MERCEDES BENZ E220 CDI, motor de 2151 cmc pe motorina, culoare verde, an fabricatie 1998, pret de pornire al licitatiei 4.902 lei Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Ploiesti –

Autoturism – RENAULT MEGAN SCENIC, an fabricatie 2005, culoare gri. Pretul de evaluare sau de pornire al licitatiei este de 11212 de lei. Directia Generala Regionala a Finantelor Brasov –

Autoturism RENAULT MEGANE, fabicat in anul 2007, capacitate cilindrica 1461 cmc, pe motorina. Pretul de pornire al licitatiei este de 9517 lei.

Autoturism Mercedes Benz A 160, capacitate cilindrica 1598 cc, culoare albastru, benzina, an fabricatie 1999. Pretul de pornire al licitatiei este 4.350 lei.

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Tulcea – autoutilitara marca Toyota Hilux, anul fabricatiei 2007, culoare gri, tip combustibil motorina, capacitate cilindrica 2494 cmc, tip tractiune – spate, pret de pornire a licitatiei 28.824 lei.

 

Newsletter

Whatsapp