Medicii de pe o ambulanta au fost raniti, dupa ce autospeciala le-a fost lovita de o masina, in Mehedinti

Medicii de pe o ambulanta au fost raniti, dupa ce autospeciala le-a fost lovita de o masina, in Mehedinti

O ambulanta a fost implicata intr-un accident de circulatie, vineri, in Mehedinti.

O asistenta medicala si soferul unei ambulante au fost raniti in urma unui accident rutier care a avut loc, vineri, pe DJ606, in localitatea Gogosu, din Mehedinti. Ambulanta se afla in misiune si avea semnalele acustice si luminoase pornite.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Mehedinti, accidentul a fost cauzat de un barbat din localitate, care nu s-a asigurat in momentul in care a efectuat virajul la stanga. Nu a vazut ca din spate venea o ambulanta, care circula pe contrasens cu semnalele acustice si luminoase, fiind implicata in depasirea grupului de masini oprite in spatele autoturismului mentionat mai sus.

Masina a intrat in plin in ambulanta, pe care a proiectat-o intr-un stalp de electricitate de la marginea soselei. Stalpul a fost efectiv doborat, el cazand peste ambulanta. La fata locului a intervenit o alta ambulanta, impreuna cu un echipaj de descarcerare, dar acestea au fost nevoite sa astepte sosirea unui echipaj al firmei de electricitate, inainte de a-si incepe actiunea.

In urma accidentului, asistenta medicala si soferul ambulantei au fost raniti, ei fiind transportati la spital. De asemenea, serviciul de ambulanta a trimis o alta autospeciala sa se ocupe de cazul catre care se indrepta masina implicata in accident.

Pe numele barbatului care a produs accidentul, politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

VIDEOCLIPUL ZILEI