Masinile diesel vor fi eliminate pur si simplu! Primele efecte au aparut: Tribunalele interzic astfel de autoturisme

Tribunale care interzic masinile diesel

Nebunia disparitiei motoarelor diesel de pe sosele aproape ca a atins apogeul. Dupa ce s-a demonstrat ca aceste autoturisme afecteaza nu doar mediul inconjurator, ci si sanatatea cetatenilor, viitorul lor este aproape decis!

In intreaga Europa se duce o batalie acerba pentru a elimina automobilele ale caror motoare functioneaza cu benzina, campaniile de inlocuire a acestora cu masini hybrid sau electrice fiind de-a dreptul agresive. Una dintre tarile in care cele doua tabere duc razboiul pe mai multe fronturi este Germania. Tara in care se construiesc unele dintre cele mai performante masini pe motorina se afla in fata unei provocari uriase.

Au aparut tribunalele care interzic circulatia acestor unitati in multe orase, iar lucrurile sunt departe de a fi rezolvate. Administratiile unor localitati ameninta ca vor trece la masuri si mai dure, respectiv extragerea uneor asemenea masini din trafic, la modul propriu.

Desi de ani de zile exista limite pentru gradul de poluare, in Koln si in Frankfurt, dar si in alte metropole zeci de mii de masini nu vor mai putea circula. Sanctiunea nu este doar pentru inelul median, ci pentru toata raza oraselor.

Doar in Koln, in jur de 110 mii de masini vor fi afectate de aceasta masura, motiv pentru care proprietarii, mai ales cei care locuiesc la periferie, vor fi obligati sa isi cumpere automobile noi sau unele care nu polueaza.

 

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CARE SUNT MASINILE CU CELE MAI MARI GARANTII?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter