Razbunare ca-n filme! Masina unui politist, incendiata in Romania. VIDEO

Un politist s-a trezit cu masina incendiata de un necunoscut

Razbunare ca-n filme! Masina unui politist, incendiata in Romania. VIDEO

Un politist din Caras Severin s-a trezit cu masina in flacari in parcarea unui bloc din Resita. Intreaga scena a fost filmata de o camera de supraveghere, iar principalul suspect este un sofer pe care agentul rutier l-a amendat.

Pe imaginile suprinse de camera de supraveghere se poate vedea momentul in care un barbat necunoscut se indreapta spre masina politistului, o stropeste cu benzina, iar dupa cateva secunde o incendiaza. 

O vecina a vazut intreaga scena si a alertat rapid autoritatile si proprietarul masinii, astfel incat s-a putut stinge incendiul inainte sa ajunga la alte autovehicule.

Sindicatul Politistilor din Romania a postat filmarea pe Facebook si a cerut ajutorul persoanelor care detin informatii despre autor: "Cine are date despre autor, va rugam sa le comunicati IPJ Caras-Severin", a fost scris langa clipul video in care se vede cum este incendiata masina.

Incidentul s-a petrecut pe 23 ianuarie, in jurul orei 1 noaptea, iar momentan este deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

 

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter