O masina SPP a fost implicata intr-un accident mortal pe DN1

O masina a SPP, aflata in misiune, a fost implicata intr-un accident mortal, vineri, dupa ce a lovit un vehicul care iesea de pe un drum lateral, in Timisul de Jos.

O masina SPP a fost implicata intr-un accident mortal pe DN1

In urma impactului, o persoana din vehiculul iesit in DN 1 a murit.

Masina model BMW, condusa de un angajat SPP, in care nu se afla niciun demnitar, si care circula regulamentar, a acrosat un autoturism care a iesit de pe o strada laterala. Soferul, in varsta de 73 de ani, a vrut sa intoarca prin loc nepermis, peste linia dubla continua. Barbatul a murit, iar sepepistul a fost si el ranit.


„Un autoturism al SPP, aflat in misiune, fara demnitar, a fost implicat intr-un accident in judetul Brasov. Masina, condusa de un angajat SPP, se deplasa pe DN1, in directia Brasov, iar la trecerea prin localitatea Timisul de Jos, un autoturism a iesit de pe un drum lateral si a intrat in coliziune cu cel al SPP. SPP transmite condoleante familiei celui decedat”, precizeaza Serviciul de Paza si Protectie, intr-un punct de vedere remis Mediafax.

Sursele din Politie au precizat ca soferul care iesea de pe drumul laturalnic, in varsta de 73 de ani, a vrut sa intoarca prin loc nepermis. De asemenea, angajatul SPP a fost si el ranit usor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter