Masina lovita de tren, in Olt. Un copil de 14 ani a fost ranit

Masina lovita de tren, in Olt. Un copil de 14 ani a fost ranit

Neatentia unei tinere de 18 ani a fost la un pas sa produca o adevarata tragedie in Olt.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Olt a fost solicitat sa intervina, vineri dupa-amiaza, la locul accidentului dintre o masina si un tren. O soferita de 18 ani a fortat trecerea la nivel cu calea ferata si a fost lovita de un tren InterRegio care circula pe ruta Craiova- Sibiu.

Pompierii s-au temut de ce era mai rau, mai ales ca trenul este unul extrem de aglomerat. S-au deplasat la fata locului un echipaj SMURD, o autospeciala pentru descarcerari grele, o autospeciala complexa pentru interventie si descarcerare, o autospeciala pentru prima interventie, o autospeciala pentru transport personal si victime multiple si doua echipaje de la Serviciul de Ambulanta.

Din fericire, toate aceste unitati au mers degeaba la caz. Singura persoana ranita a fost un baiat in varsta de 14 ani, care se afla pe scaunul din dreapta al masini. Garnitura nu circula insa cu viteza, astfel ca ranile tanarului nu au fost grave. El a fost transportat totusi la spital pentru mai multe investigatii. Tanara de la volan s-a ales doar cu o sperietura groaznica.

In trenul InterRegio 1721 se aflau aproximativ 100 de persoane, dar niciuna nu a necesitat ingrijiri medicale.

VIDEOCLIPUL ZILEI