Masina lovita de tren, in Cluj. Descoperiri socante ale politistilor in urma anchetei

Un caz incredibil a avut loc in dupa-amiaza zilei de joi, in Cluj, unde o masina a fost lovita de tren la o trecere la nivel cu calea ferata. Traficul feroviar pe Magistrala 300 a fost blocat complet.

Conform informatiilor transmise de Centrul Infotrafic al Politiei Romane, accidentul a avut loc la kilometrul feroviar 513, intre statiile CF Garbau si Vistea, judetul Cluj. Trenul privat IR 15039 care circula pe ruta Cluj-Napoca - Oradea a lovit un autoturism, care nu i-a acordat prioritate la trecerea la nivel cu calea ferata.

In urma impactului, cele doua persoane care se aflau in autoturism au murit. Ulterior, politistii au reusit sa identifice victimele. Cel care conducea avea 45 de ani si locuia in comuna Garbau, judetul Cluj, iar celalalt avea 53 de ani si era din judetul Bistrita-Nasaud.

In urma verificarilor, politistii au stabilit ca cel care conducea nu avea permis de conducere, iar autoturismul cu care se deplasa era radiat din circulatie. Cercetarile vor continua pentru a se stabili cum a reusit barbatul sa faca rost de masina, in conditiile in care ea nu fusese inregistrata in trecut pe numele niciunuia dintre cei doi barbati aflati in masina.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM VERIFICI DACA MASINA PE CARE O CUMPERI E FURATA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter