A vrut sa testeze o masina de 700 cp insa si-a gasit sfarsitul! La ce viteza a fost impactul

Audi A3 700 cp Accident Ciprian Tofan

Viteza a mai facut inca o victima in randul impatimitilor de curse. Un barbat de 33 de ani, care iesise pe soseaua de centura a capitalie sa testeze o masina modificata, de 700 cai putere, si-a gasit sfarsitul.

Cu toate ca vorbim de un sofer cu experienta, se pare ca barbatul a pierdut controlul volanului si a lovit un autoturism parcat pe marginea soselei. Ca si in alte cazuri, se pare ca barbatul a murit deoarece in momentul accidentului nu purta centura de siguranta.

Conform prietenilor, Ciprian Tofan era pasionat de viteza si detinea o firma de tuning, dar participa si la competitii de drifturi. Sambata iesise sa testeze o masina de 700 de cai putere, insa ghinionul face ca aceasta sa derapeze si sa loveasca o masina parcata.

Martorii spun ca victima ar fi avut viteza foarte mare in momentul impactului, peste 200 km/h. Din masina modificata, un Audi A3, nu a mai ramas decat un morman de fiare. Cu toate ca autoturismul era omologat pentru competitii de viteza, soferul nu a mai avut nicio sansa. Barbatul care se afla in masina parcata a scapat cu viata.

Masina condusa de Ciprian Tofan se deplasa din directia Tunari catre Otopeni. Acesta era singur in autoturism.

Newsletter

Whatsapp