Masacru intr-o statiune de schi din Italia. Soferul unui Audi TT a intrat in plin intr-un grup de turisti

Un incident deosebit de grav a avut loc in Italia, unde un tanar teribilist a intrat in plin intr-un grup de pietoni.

Sase tineri au murit, iar alti 11 au fost raniti, dupa ce au fost spulberati de o masina scapata de sub control, in localitatea Lutago, din Tirolul de Sud, Italia.

Toate victimele aveau intre 20 si 21 de ani, erau turisti germani si se intorceau de la un club de noapte. Desi multi dintre ei nu se cunosteau, fiind din diferite parti ale Germaniei si stand la hoteluri diferite, se pare ca ei se imprietenisera in club si mergeau in grup pe trotuar.

La locul accidentului au intervenit aproape 100 de medici si asistenti, care au incercat sa salveze cat mai multe vieti. A fost instalat chiar si un cort, pentru triajul si tratarea imediata a ranitilor. Din pacate, pentru sase dintre tineri, medicii nu au mai putut face nimic.

La aceasta ora, politistii incerca sa identifice toate victimele, pentru ca unii dintre tineri nu aveau niciun fel de act de identitate asupra lor.

Autoritatile au povestit ca de vina pentru tragicul accident este un tanar de 28 de ani, dintr-o localitate apropiata, Chienes. Acesta se afla la volanul unui Audi TT si era sub influenta alcoolului in momentul in care a scapat masina de sub control si a intrat in plin in grupul de turisti. A fost si el ranit, fiind transportat la spital. Mai multi politisti il pazesc non-stop, urmand sa die dus direct in arest de indata ce starea lui se va imbunatati.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter