Au fost OPRITE lucrarile pe A10 Sebes - Turda! Motiv incredibil la mijloc

Lucrarile pe A1 Sebes - Turda au fost oprite temporar de instanta

Lucrari oprite A10 Sebes-Turda

O familie din localitatea Oarda traieste de mai multi ani sub un stres continuu, mai exact de cand au inceput lucrarile la lotul 1 din autostrada A10 Sebes- Turda.

Cei care au gandit proiectul au facut o greseala important in momentul in care au decis sa exproprieze 850 de metri patrati din terenul unei familii, fara sa ii anunte pe proprietari sau sa ii introduca pe lista persoanelor despagubite financiar.

Familia Lancrajan traieste un adevarat chin, deoarece jumatate din suprafata casei este extravillan, in timp ce alta jumatate este intravillan. Conform proiectului, casa ar urma sa fie la 50 de metri de axul central al autostrazii.

In urma unor discutii repetate si probleme, prin hotararea instantei, mai precis printr-o ordonanta presedintiala, familia respectiva a reusit sa obtina intreruperea temporara a lucrarilor la autostrada A10 Sebes - Truda pana cand antreprenorul si CNAIR vor monta panour fonoabsorbante si vor indeplini toate masurile pentru izolarea fonica a imobilulului:

”incetarea temporara a executarii lucrarilor la punctul de lucru Oarda de Sus al Autostrazii Sebes-Turda ,lotul 1 ,in zona imobilului proprietatea reclamantilor situat administrativ pe str.Victoriei nr, 24, pana la montarea de catre parate a panourilor fonoabsorbante si indeplinirea masurilor pentru izolarea fonica a imobilului proprietatea reclamantilor situat administrativ in Alba lulia, Oarda de Sus.,str, Victoriei, nr.24, – cu omologarea acestora conform normativelor in vigoare, ecranarea imobilului de santierul organizat in imediata apropriere a locuintei reclamantilor cu respectarea tuturor masurilor de proiectie impuse prin autorizatia de construire si acordul de mediu aferente obiectivului de investitii Autostrada Sebes-Turda Lotul 1 -punct de lucm Oarda de Sus- in zona imobilului proprietatea reclamantilor, pana la solutionarea definitiva a litigiului care formeaza obiectul dosar nr. 5085/176/2018 al Judecatoriei Alba lulia”.

In urma deciziei Judecatoriei Alba Iulia, lucrarile de pe Autostrada A10 Turda - Sebes vor fi sistate cel putin temporar.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter