Lucrari de reabilitare la patru poduri din Bucuresti si la Pasajul Fundeni. Investitie totala de 6.5 milioane de euro

Podul Timpuri Noi

Primaria Capitalei va demara procedurile pentru obtinerea autorizatiilor de constructie pentru lucrari la patru poduri si Pasajul Fundeni, dupa ce Consiliul General a aprobat, joi, indicatorii tehnico-economici ai investitiilor.

Primaria Capitalei va demara lucrari de reabilitare si consolidare la Podul Ciurel, Podul Eroilor, Podul Opera, Podul Timpuri Noi si Pasajul Fundeni, anunta news.ro.

”Primaria Capitalei deruleaza un program de reabilitare a podurilor si pasajelelor din Bucuresti pe care le are in administrare. In urma expertizelor tehnice realizate in anul 2017, a rezultat ca o mare parte dintre acestea necesita lucrari de reparatii ale infrastructurii si suprastructurii. Astfel, proiectele de hotarare propuse si aprobate in sedinta CGMB de astazi vizeaza lucrari de reabilitare si consolidare la Podul Ciurel, Podul Eroilor, Podul Opera, Podul Timpuri Noi si Pasajul Fundeni”, a declarat Gabriela Firea.

Cea mai mare suma de bani, respectiv peste 13.6 milioane de lei, va fi necesara pentru Podul Opera. Suma necesara pentru Podul Ciurel este de 3,8 milioane de lei, cea pentru Podul Eroilor 5,3 milioane de lei, pentru Podul Timpuri Noi 4,9 milioane de lei, iar pentru Pasajul Fundeni 2,6 milioane de lei. In euro, suma totala se ridica la aproape 6.5 milioane de euro.

Toate aceste poduri si pasaje sunt in ”stare nesatisfacatoare”, potrivit rapoartelor de specialitate care au insotit proiectele de hotarare.

Administratia Strazilor are in administrare 13 pasaje si 24 de poduri.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter