Lotul 3 din Autostrada A1 Lugoj - Deva ar putea fi deschis cu interdictie pentru camioane si limita de viteza 80 km/h

Consultantul care face expertiza tehnica pentru cei 21 de kilometri din Lotul 3 din Autostrada A1 Lugoj – Deva a anuntat ca poate fi deschisa portiunea, dar cu anumite restrictii.

Autostrada

Masinile cu tonaj de peste 7,5 tone ar urma sa fie interzise pentru moment pe A1 Lugoj-Deva, in timp ce restul autoturismelor obligate sa circule cu o viteza maxima de 80 km/h.

Contractul pe Lotul 3 a fost reziliat de Ministerul Transporturi la un stadiu de 99%, invocând probleme de execuție, deși antreprenorul spaniol care a efectuat lucrările a anunțat că sunt conforme.

Traficul pe Lotul 3 din A1 Lugoj – Deva ar putea sa fie deschis saptamana viitoare daca se vor rezolva problemele de la nodul rutier de la Holdea. Problemele in zona resepectiva sunt multi mai complicate, deoarece momentan nu a fost receptionat.

Ministerul Transportului reprezentat de Razvan Cuc a reziliat in luna august contractul pentru lotul 3 al Autostrazii A1 Lugoj-Deva, motivand ca sunt probleme grave la calitatea lucrarilor, in timp ce ibericii care s-au ocupat de lucrare sustineau ca totul este in regula.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter