Lider al lumii interlope, pradat de hoti: "Mi s-a furat masina. Recompensa e cu 4 zerouri"

Un fost interlop din Deva ofera o recompensa cu patru zerouri celui care ii va gasi masina de lux, disparuta din centrul orasului.

Lider al lumii interlope, pradat de hoti: "Mi s-a furat masina"

Cristian Bogdanel Nitu, un fost lider al lumii interlope din Deva, a publicat un mesaj pe Facebook prin care cere ajutorul oamenilor. Masina de lux i-a fost furata din centrul orasului, iar el este dispus sa ofere o recompensa generoasa celui care o gaseste.

„Mi s-a furat masina din fata hotelului Deva, din localitatea Deva. Ofer recompensa celui ce imi da informatii sau o aduce inapoi. Masina e lovita pe toata partea dreapta, interior crem, se vede in poze, cauciucuri goodyear pe 20 profil iarna. Recompensa e 10000 euro. Masina s-a furat de vreo 5-10 zile. Rog share”, a anuntat Cristian Nitu, pe pagina sa de Facebook.

Anuntul a fost publicat pe 24 mai si a fost distribuit de sute de ori. Din imaginile de pe reteaua de socializare se vede ca este vorba despre un Range Rover, care se vinde cu aproximativ 10.000 de euro. Tot atat primeste din partea interlopului si cel care ofera informatii despre masina sau o gaseste. 

Citeste si: Motivele pentru care masinile Range Rover sunt printre cele mai putin fiabile de pe piata

Barbatul a depus deja o plangere la Politie, care a anuntat ca fac cercetari pentru a recupera masina.

Interlopul din Deva are un trecut tumultos. In anul 2010, Cristian Bogdanel Nitu a fost anchetat intr-un dosar de inselaciune, in care paguba estimata ajungea pana la un milion de euro. Sapte ani mai tarziu, acesta a fost condamnat la 4 ani si opt luni de inchisoare, insa decizia Curtii de Apel Alba Iulia din acest dosar a fost contestata.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter