Licitatie la ANAF pentru achizitia unor masini "speciale". Valoarea contractului - 275.000 de euro

ANAF a anuntat ca vrea sa cumpere o intreaga flota de masini pentru transport de caini. Nu a fost insa facut public si motivul pentru care Agentia de administrare fiscala are nevoie de astfel de masini.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) vrea sa cumpere 20 de autovehicule pentru transport caini, complet echipate, valoarea contractului ridicandu-se la 1,31 milioane lei (275.000 euro), fara TVA.

Criteriul principal de atribuire al contractului este cel mai bun raport calitate – pret, iar durata contractului este estimata la 6 luni.

Pentru a plati aceste servicii, ANAF va folosit fondurile existente in conturile Ministerului Finantelor Publice, ca urmare a acordurilor de cooperare incheiate intre Comisia Europeana, statele membre semnatare si Japan Tobacco International(JTI)/ Philip Morris International (PMI)/ Imperial Tobacco Limited (ITL).

Pentru a fi acceptate la licitatie, firmele interesate trebuie sa fi furnizat produse similare, in ultimii 3 ani, calculati de la data limita de depunere a ofertelor, la nivelul unuia sau mai multor contracte, in valoare cumulata de minimum 1,3 milioane lei, fara TVA.

Tipul procedurii este licitatie deschisa, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 ianuarie 2020.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter