Lamborghini Urus implicat intr-un accident in Bucuresti! Cine este soferul acestuia

Numarul unitatilor Lamborghini Urus a crescut in Romania, asa ca era de asteptat sa vedem si un accident.

Accident Lamborghini Urus Bucuresti

Stim ca numarul unitatilor Super SUV Lamborghini SUV a crescut in Romania, asa ca un accident nu vine chiar ca o mare surpriza. Primul exemplar „sifonat” este de culoare rosie si, din cate spun martorii, soferul care a fost de vina este cel al bolidului italienesc.

Accidentul a avut loc la intersectia dintre Calea Vitan si Splaiul Unirii, si a avut ca protagonisti un Lamborghini Urus de culoare rosie dar si un BMW Seria 5 cu numere de inmatriculare din Italia.

Postata pe grupul de Facebook Trafic Tube, postarea a strans sute de like-uri si comentarii. Multi dintre utilizatori au glumit ca masina va fi disponibila in scurt timp peste drum, la targul de masini Autovit, in stare „perfecta”, „fara daune, km si cumparata de la o batranica din Germania”.

Pentru cei ce nu stiu, acest Lamborghini a introdus termenul de Super Sport Utility Vehicle sau Super SUV si vine cu un motor V8 de 4.0 litri, ce dezvolta 650 cp si un cuplu masim de 850 Nm. Accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.6 secunde, in timp ce viteza maxima atinsa este de 305 km/h.

Conform sotului femeii aflate la volanul BMW-ului Seria 5 care a fost implicat in accident, soferul care se afla la volanul bolidului italienesc, multimilionarul Robertino Georgescu, a ocolit coloana incadrata sa faca stanga spre cheiul Dambovitei in intersectie si nu s-a asigurat. Acesta a lovit cu viteza autoturismul marca BMW, care avea toate actele in regula, asigurare si ITP facut in Romania, ambele valabile pana in 2020.

La politie, soferul care se afla in Lamborghini si-a recunoscut vina si a primit si amenda ce i se cuvenea.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Trafic Tube

Newsletter