Lamborghini Huracan abandonat intr-un sant dupa un accident

Lamborghini Huracan Accident

Nu vedem acest lucru in fiecare zi... un Lamborghini Huracan in valoare de aproximativ 300.000 de euro a fost abandonat intr-un sant dupa un accident.

Masina, apartine unui investitor instarit specializat in Bitcoin, pe numele sau Michael Hudson. Acesta chiar a facut o postare despre accident pe contul sau de Instagram unde a dat explicatii despre accidentul in care a fost implicat.

Hudson a spus ca a ajuns cu masina sa in sant dupa ce a incercat sa evite un stalp... Vestea buna este ca supermasina nu a fost grav avariata, asa ca reparatia acestuia nu va fi o problema pentru Michael Hudson. Compania de asigurari se va ocupa de toate detaliile.

Pentru cei ce nu stiu, Lamborghini Huracan este propulsata de un motor V10 cu o capacitate de 5.2 litri, capabil sa dezvolte 610 cai putere si un cuplu maxim de 560 Nm. Viteza maxima oferita este de 325 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h este atinsa in doar 3.2 secunde. Masina poate accelera de la 0 la 200 km/h in doar 9.9 secunde.

Consumul mediu al unui astfel de model este de 17.7 litri, in timp ce o rulare urbana il poate creste pana la 20.2 litri/100 km. In cazul unei plimbari extra-urbane, consumul scade la 14.1 litri/100 km. Bineinteles, consumul variaza in functie de modul de rulare ales si de conditiile de drum intampinate.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: thesun.co.uk

Newsletter