Lamborghini Aventador fara asigurare, confiscat de politia din Londra

Lamborghini Aventador Confiscat

Se intampla intr-una dintre cele mai civilizate tari si, credem, ca acest exemplu ar trebui urmat si de autoritatile din Romania. Vorbim despre un Lamborghini Aventador, confiscat de politia din Londra, pentru ca agentii au descoperit ca acesta nu avea asigurare.

Intamplarea a fost prezentata chiar de politia din Capitala Marii Britanii. Un Aventador de culoare portocalie, a fost confiscat in Newham, estul Londrei, dupa ce soferul nu a putut dovedi ca masina sa in valoare de peste 300.000 de euro nu are asigurare.

Conform politiei, orice vehicul are nevoie de asigurare pentru a circula pe drumurile sau spatiile publice. Supermasina este tinuta acum de politie, pentru ca proprietarul trebuie sa dea socoteala.

Pentru cei ce nu stiu, Lamborghini Aventador este echipat cu o unitate de motorizare V12, cu o capacitate de 6.5 litri. Motorul dezvolta 700 cp si un cuplu maxim de 690 Nm. Supermasina poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 2.9 secunde, in timp ce viteza maxima este de 350 km/h.

Acest model are un consum mediu de 17.2 litri/100 km, in timp ce o rulare urbana creste consumul la 27.3 l/100 km/h. Mediul extra-urban ofera un consum de „doar” 11.3 l/100 km.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter