Irakieni prinsi la granita cand incercau sa iasa din tara. Incredibil unde erau ascunsi

Paisprezece cetateni irakieni, care incercau sa iasa ilegal din Romania, au fost descoperiti de politistii de frontiera de la Nadlac II - Csanadpalota, judetul Arad.

Potrivit Politiei de Frontiera, in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 3.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota, judetul Arad, s-a prezentat pentru iesirea din tara un cetatean roman in varsta de 31 de ani, la volanul unei autoutilitare marca Mercedes Benz, inmatriculata in Romania.

In urma controlului facut in autoutilitara, in compartimentul marfa, au fost descoperiti paisprezece cetateni straini, ascunsi in trei cutii de carton.

Acestia au fost dusi la sediul institutiei pentru cercetari, unde, in urma verificarilor preliminare, s-a stabilit ca cei paisprezece sunt cetateni irakieni, sase barbati, patru femei si patru minori, adultii avand varste cuprinse intre 18 si 47 de ani, iar minorii intre 12 si 15 ani. Acestia intentionau sa ajunga in Germania.

Politistii de frontiera fac cercetari pentru trafic de migranti pentru soferul autoutilitarei si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat fata de cetatenii straini.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter