Un cunoscut interpret de muzica populara a ramas fara permis dupa ce a fost prins de radar cu 125 km/h in localitate

Intamplarea a avut loc luna trecuta, atunci cand radarele Politiei Rutiere au surprins automobilul care gonea cu 125 km/h la iesirea din Vaslui spre Munteni de Jos.

Ionut Dolanescu Mercedes-Benz ML

Dupa cum era de asteptat, viteza i-a adus o amenda de 1.305 lei cunoscutului interpret de muzica populara, insa si o suspendare a permisului de conducere pentru o perioada de 90 de zile.  Cu toate ca Dolanescu are permis de conducere emis in Statele Unite ale Americii, politistii au decis totusi sa il lase pieton in Romania.

Totusi, Ionut Dolanescu a decis sa reclame modul in care a fost sanctionat, asa ca dosarul 7608/333/2019 a fost inregistrat la Judecatoria Vaslui pe data de 1 august, urmand sa primeasca termen de judecata in toamna acestui an.

Masina, un Mercedes-Benz ML inmatriculat in Florida, SUA, a fost oprita pe soseaua cu patru benzi la iesirea din Vaslui. Dolanescu a declarat ca se grabea sa ajunga la Bucuresti, unde trebuia sa sustina un spectacol si de aceea a decis sa apese mai tare pedala de acceleratie.

Nu mica le-a fost mirarea politistilor cand din masina a coborat Ionut Dolanescu, fiul celebrilor Ion Dolanescu si Maria Ciobanu. Din pacate, politistii nu s-au lasat impresionati si l-au sanctionat pe Ionut Dolanescu asa cum prevede legea: permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile si o amenda de 1.305 lei.

Videoclipul zilei
CONDUS SPORTIV - DE CE NU ESTE BUN PENTRU MASINA TA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: vremeanoua.ro

Newsletter