A inceput lupta cu nametii! Drumarii au intervenit cu utilaje de deszapezire si material antiderapant

E iarna in toata regula in mai multe zone din tara. Drumarii nu au anuntat sosele inchise din cauza conditiilor meteo nevaforabile, in aceasta dimineata, dar au actionat in ultimele 12 ore cu material antiderapant pe mai multe drumuri din Bucuresti si din tara, informeaza CNAIR.

A inceput lupta cu nametii! Drumarii au intervenit cu utilaje de deszapezire

In aceasta dimineata ningea in judetele Caras-Severin, Maramures, Brasov, Covasna si Suceava.

In ultimele 12 ore, drumarii cu 608 utilaje si au raspandit aproximativ 4.220 de tone de material antiderapant pentru a mentine practicabila si in conditii de siguranta reteaua rutiera nationala

Conform datelor centralizate de CNAIR, directia regionala Bucuresti actionat cu 5 autoutilaje si a raspandit 14 tone material antiderapant la nivelul Capitalei, in zona DRDP Craiova cu 55 autoutilaje si 42 de tone material antiderapant, DRDP Timisoara - 81 autoutilaje si 477,5 tone material antiderapant, DRDP Cluj - 168 autoutilaje si 1.599 tone material antiderapant, DRDP Brasov - 109 autoutilaje si 789 tone material antiderapant, DRDP Iasi - 149 autoutilaje si 1.296 tone material antiderapant si in zona DRDP Constanta, cu 41 autoutilaje si s-a raspandit o tona de material antiderapant.

Compania face apel la conducatorii auto sa circule prudent, sa adapteze viteza la conditiile din trafic.

 

Aproximativ 1.000 de tone de material antiderapant, pregatit in Baragan

Directorul societatii Drumuri si Poduri SA Calarasi, Cristian Nitu a declarat ca toate utilajele sunt gata de lupta cu nametii si acest sezon si spera sa nu avem evenimente deosebite la nivelul judetului.

“Avem un numar de 48 de autoutilaje din care 29 sunt proprii. Vom lucra cu 7 freze performante, wole, buldoexcavatoare inchiriate care vor interveni acolo unde va fi necesar. Am creat deja un stoc de peste 1.000 de tone de material antiderapant, urmeaza sa-l transportam la Budesti, Fundulea si Luica, in zonele critice. La Manastirea s-a construit un depozit special ca sa ferim de intemperii materialul antiderapant si sa nu-l mai folosim in stare umeda. Sper sa nu avem totusi evenimente deosebite”, a explicat Cristian Nitu, directorul SC Drumuri si Poduri SA, potrivit adevarul.ro. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter