Inca un urs a fost lovit de masina, in Mures. E al cincilea caz din ultima luna

Cazurile de ursi ucisi de masini au devenit o normalitate pe soselele Romaniei.

Un nou caz de urs ucis in urma unui accedent rutier a scandalizat opinia publica. S-a intamplat sambata, pe un drum din localitatea Suseni, judetul Mures. Politistii s-au deplasat la fata locului, dar nu au gasit decat autoturismul lovit si pe soferul aflat in stare de soc. Ursul se ridicase si plecase pe propriile picioare.

Ulterior, autoritatile au anuntat ca au gasit aninalul mort, la cativa kilometri departare. Ursul a fost preluat de paznicii de vanatoare din zona.

Acesta este al cincilea caz de ursi loviti de masini din ultima luna, al patrulea doar in judetul Mures. Precedentul caz s-a inregistrat in urma cu o saptamana, tot in Mures, in localitatea Gaiesti. Autoritatile au anuntat initial ca animalul a murit, insa ulterior s-a constatat ca acesta era inca viu. Inainte de acest caz, un urs a fost lovit de masina in judetul Harghita si a agonizat aproape o zi la locul accidentului. Apoi, ursul a fost impuscat de vanatori. Cu doua zile mai inainte, un alt urs fusese lovit mortal de o masina, in comuna Ghindaru din judetul Mures.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter