Inca un conflict in trafic: BMW vs. autobuz. S-a lasat cu bataie!

Inca un incident in trafic, asemanator celui din Bucuresti, a avut loc in Vaslui, intre soferul unui BMW si cel al unui autobuz.

BMW vs. autobuz

Conflictul a izbucnit la scurt timp dupa ce autobuzul plecase din gara Vaslui. Soferul BMW-ului a inceput sa il sicaneze in trafic pe conducatorul autobuzului.

Camerele de supraveghere arata cum soferul merge in zig-zag in fata autobuzului. Dupa cateva sute de metri, tanarul de la volanul autoturismului BMW a oprit masina in sensul giratoriu, brusc, in fata autobuzului si a inceput sa gesticuleze. Pana la bataie, nu a mai fost decat un pas.

Soferul autobuzului a coborat de la volan si, in urma unui schimb de replici, i-a dat un pumn tanarului care l-a sicanat. Cei doi au inceput sa se loveasca reciproc, in sprijinul soferului de autobuz intervenind si un alt barbat, un coleg al acestuia, aflat si el in trafic.

La un moment dat, soferul autobuzului se impiedica si cade, insa lupta continua cu colegul sau. Intreaga scena s-a desfasurat sub privirile calatorilor si a soferilor ramasi blocati in intersectie. Vezi video AICI.

Soferul BMW-ul a declarat ca autobuzul ar fi plecat din statie fara a semnaliza, punandu-l in situatia de a intra pe contrasens pentru a evita un accident.

Compania la care era angajat soferul a transmis ca asteapta ca politia sa ia masuri, considerand evenimentul unul "regretabil".

„Incidentul a avut loc dupa ce conducatorul autoturismului l-a sicanat in trafic pe soferul nostru din statia Transurb panã in statia de langa OMV. Acolo, agresorul l-a lovit pe soferul de pe autobuz fara niciun motiv. Colegul nostru a sunat la 112 si a anuntat politia. E un incident regretabil, pe care speram ca politia il va solutiona”, a declarat Mariana Placinta, directorul executiv al Transurb Vaslui, potrivit Adevarul.

Politistii au deschis dosar penal pentru loviri si alte violente, iar politistii fac cercetari pentru a se stabili intreaga situatie de fapt.

Incidentul vine la scurt timp dupa cel din Bucuresti, cand un tramvai a impins un BMW care circula pe linii

 

 

 

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter