Imagini incredibile surpinse in Constanta. Masinile au fost luate de apa

Ploile au facut ravagii in Constanta. Un intreg sat a fost maturat de ape, iar o localnica a surprins imaginile. Strazile au devenit adevarate rauri

Imagini incredibile surpinse in Constanta. Masinile au fost luate de apa

Imaginile au fost surprinse, duminica, in jurul pranzului, in satul Vartop din judetul Constanta : “I-a luat apa masina! E jale” O viitura a maturat un sat din judetul Constanta. O localnica a filmat inundatiile din masina in care era blocata din cauza fenomenului meteo care a facut ravagii in satul Vartop, dar si in alte localitati din judet. 

Masina a fost luata de viitura 

In imaginile surprinse de o localnica se poate vedea cum strazile au devenit rauri. “Ia uite ce e aici, fratilor! Lui nasu’ i-a luat masina. E jale. A luat-o, s-a dus incolo! Ia uitati ce vine”, se aude femeia care filmeaza.

Ea continua sa filmeze, in timp ce soferul se intreaba daca ar putea sa inainteze. “E apa in masina. Fereasca Dumnezeu! Vai, a intrat apa in masina. Doamne, ne ia apa!”, se mai aude femeia.

 Ploile au facut ravagii in toata tara 

Ploile din ultimele 24 de ore ce au cazut in toata Romania au generat mari probleme mai ales in zonele in care nu exista sistem de colectare a apelor pluviale ori acestea sunt sub-dimensionate si cedeaza atunci cand cade o cantitate mare de precipitatii intr-un timp foarte scurt. In unele zone s-au acumulat in doar cateva ore de ploaie abundenta cantitati de precipitatii ce se inregistreaza in medie in jumatate de an.

Un bilant al pompierilor vorbeste de sute de interventii in 56 de localitati situate in 17 judete. S-a intervenit de urgenta cu pompe si autospeciale de Pompieri pentru scoaterea apei din case. Echipe mixte formate impreuna cu reprezentanti ai Primariilor au actionat in parcarile dintre blocuri unde precipitatiile insotite pe alocuri de vijelii au pus la pamant copaci si au distrus autoturisme parcate. Au fost doborati stalpi de electricitate si au fost luate pe sus 3 acoperisuri.

 

 

 

 

 

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter