Hotii romani de masini s-au reprofilat. Unul a incercat sa intre in tara cu un excavator

Descoperire inedita pentru politistii de frontiera de la punctul de trecere Bors.

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bors au avut de un caz cu totul special la finalul acestei saptamani. Vamesii au descoperit un utilaj de construcții marca Manitou cautat in Marea Britanie, pe care un cetatean roman incerca sa il introduca in tara.

In data de 2 martie, un roman de 34 de ani a incercat sa intre in tara cu un automarfar cu semiremorca, ambele inmatriculate in Romania, pe aceasta din urma fiind un excavator. Conform actelor, utilajul de constructii era destinat unei firme din Romania. Cu ocazia verificarilor efectuate de politistii de frontiera in bazele de date, a rezultat faptul ca utilajul figureaza ca fiind furat, alerta introdusa de autoritatile din Marea Britanie, in luna februarie.

Soferul a declarat ca nu avea cunostinta despre faptul ca utilajul in cauza era cautat de autoritati, el avand doar rolul de a-l transporta din Marea Britanie in Romania, in baza unei comenzi de transport primite de la firma.

in acest caz, utilajul in valoare totala de aproximativ 23.000 euro a fost indisponibilizat, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire la furt.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter