Hoti romani de masini dati in urmarire internationala, prinsi in Olt. Incredibil cum operau!

Politistii romani au reusit sa destructureze o banda de hoti de masini, care fusese data in urmarire internationala de autoritatile spaniole.

Din banda faceau parte patru barbati, cu varste cuprinse intre 20 si 27 de ani. Ei erau cautati de autoritatile spaniole deoarece au furat peste 30 de autovehicule pe care le-au folosit la comiterea de furturi.

Toti cei patru erau din orasul Bals si au fost descoperiti de politisti la ei acasa, in urma unor controale efectuate in comun de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Politiei orasului Bals si Serviciului de Actiuni Speciale Olt.

Cei patru sunt banuiti ca in perioada 2018-2019 au furat 32 de autovehicule din Spania pe care le-au folosit in vederea comiterii de furturi din locuinte sau societati comerciale. Ei obisnuiau sa fure cate 2-3 masini pentru fiecare lovitura pe care o dadeau, astfel incat sa nu poate fi identificati. Dupa comiterea faptelor, barbatii au revenit in tara.

Cele patru persoane au fost prezentate Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, care a dispus retinerea acestora pentru o perioada de 24 de ore.

Videoclipul zilei

Newsletter

Whatsapp