Hoti de lemne, loviti de o masina in timp ce incercau sa fuga cu prada

Hoti de lemne, loviti de o masina in timp ce incercau sa fuga cu prada

Doi hoti de lemne au fost victimele unui accident rutier, in Cluj, in timp ce incercau sa fuga cu prada.

Politistii clujeni au fost solicitati, sambata seara, sa intervina la locul producerii unui accident intre un autoturism si o caruta. Nu mica le-a fost surprinderea oamenilor legii cand au descoperit la fata locului tone de lemne proaspat taiate din padure.

In urma declaratiilor martorilor, politistii au aflat ca cei doi barbati raniti in accidentul rutier venisera la furat de lemne. Si-au incarcat caruta pana la refuz si au incercat sa plece cat mai repede de la locul faptei.

Din cauza cantitatii mari de lemne, care le impiedica vederea, cei doi nu au observat, atunci cand au iesit in strada principala, ca o masina se apropie cu viteza. Nici soferul nu a observat atelajul, care nu era semnalizat, tocmai pentru a nu putea fi reperat de padurari sau de politisti.

Masina a intrat in plin in caruta, pe care a rasturnat-o. Cei doi hoti au fost raniti, in timp ce calul care tragea caruta a fost ucis pe loc de greutatea lemnelor cazute peste el. Hotii au scapat doar cu rani usoare, dar vor trebui sa dea acum socoteala in fata autoritatilor. Pe numele lor a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, distrugere si furt.

VIDEOCLIPUL ZILEI