Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda, insa exista si schimbari. Anuntul facut de Ludovic Orban

Veste buna pentru soferi. Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, a anuntat premierul Ludovic Orban, adaugand ca metoda de calcul ar trebui totusi schimbata.

Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda

Ludovic Orban a anuntat decizia Guvernului de a ingheta valoarea punctului de amenda, insa, dupa parerea lui, calcul trebuie modificat, deoarece aceasta relatie intre punctul de amenda si salariul minim pe economie nu este „solutia care sa se poata aplica”.

„Am luat decizia sa facem si noi ceea ce au facut guvernele anterioare, dar cu siguranta trebuie schimbat acest sistem. Practic, punctul de amenda a fost legat de salariul minim pe economie si in fiecare an, practic, nu s-a crescut punctul de amenda odata cu cresterea salariului minim. Vom aplica si noi aceasta solutie, sa nu crestem punctul de amenda”, a declarat Ludovic Orban, marti, intrebat daca punctul de amenda va fi crescut odata cu cresterea salariului minim.

Masura se va aplica din 2020.

„S-a dovedit clar ca aceasta relatie intre punctul de amenda si salariul minim pe economie nu este solutia care sa se poata aplica, din moment ce an de an s-a inghetat punctul de amenda, probabil trebuie calculat in alt mod”, a spus Orban.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter