Google Maps ii urmeaza exemplul aplicatiei Waze. Va permite semnalarea radarelor

Utilizatorii care vor face update la Google Maps vor avea o surpriza foarte placuta, care ii va supara la culme pe politistii de la Politia Rutiera!

Google Maps ii urmeaza exemplul aplicatiei Waze. Va permite semnalarea radarelor

Google Maps va permite de acum raportarea radarelor politiei, asa incat soferii vor fi pusi in garda.

Aplicatia se dovedeste a fi un adevarat chin pentru oamenii legii. Politia din New York a trimis Google o scrisoare, solicitand eliminarea acestei functii, pe motiv ca politistii au dificultati din cauza aplicatiei in a ii prinde pe soferii care au consumat alcool. Solicitari asemanatoare a facut si Politia din Los Angeles si Asociatia Nationala a Serifilor. Insa, la fel ca si Waze, nici Google Maps nu permite userilor sa raporteze separat ce fel de forte de politie sunt prezente pe teren.


Noua optiune nu a fost primita deloc bine peste ocean, autoritatile fiind in alarma. Spre exemplu, politia din New York a trimis giganticului Google o scrisoare, solicitand eliminarea acestei functii, pe motiv ca politistii au dificultati in a-i prinde pe soferii care au consumat alcool. Solicitari asemanatoare a facut si Politia din Los Angeles si Asociatia Nationala a Serifilor.

 

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter