Gigi Becali, oprit de politie pentru ca vorbea la telefon. Ce i-a spus agentului

Gigi Becali a fost oprit in trafic pentru ca vorbea la telefon, la scurt timp dupa meciul dintre FCSB si Vitoria Guimarae, din play-off-ul Europa League.

Gigi Becali, oprit de politie pentru ca vorbea la telefon

La scurt timp partida incheiata cu 0-0, Gigi Becali, finantatorul FCSB, a intrat in direct intr-o emisiune tv pentru a discuta rezultatele meciului. Nu a durat insa mult pana cand a fost oprit in trafic de un agent de politie. 

In timp ce comenta meciul impreuna cu moderatorul emisiunii, Bogdan Hofbauer, latifundiarul din Pipera face pauza cateva momente, apoi se aude spunand: "Uite, din cauza voastra, ca vorbeam la telefon, m-a oprit si politia!"

Apoi, cel mai probabil, agentul l-a intrebat care este scorul final al partidei, pentru ca Gigi Becali adauga "0-0 s-a terminat".

Nu este pentru prima data cand Gigi Becali se tine de sotii in trafic. In luna martie a acestui an, in ziua in care UEFA a anuntat ca tragerea la sorti pentru grupele Campionatului European din 2020 va avea loc la Bucuresti, un bulevard din Capitala a fost blocat de o turma de oi, conduse chiar de el.

Finantatorul FCSB nu a tinut cont de aglomeratia de pe bulevardul Pipera si a iesit cu oile la plimbare, printre masini si vile luxoase. Cu un toiag in mana, dar si cu un alt bat de lemn pentru a conduce animalele, Becali a parut relaxat si deloc deranjat de soferii care il filmau. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter