Un alt mare fotbalist prins baut la volan! Cine este ultima "victima" a politistilor

Chiar si cei mai mari fotbalisti calca pe bec, iar legenda echipei Getafe este ultima.

Gica Craioveanu prins baut la volan

Un fotbalist mare pe vremea cand juca la Getafe, insa se pare ca strictetea de cand juca la marea echipa a apus.

Gica Craioveanu, fostul international roman, a fost oprit dupa ce a plecat cu masina de la meciul Universitatea Craiova – Sepsi Sfantul Gheorghe, incheiat duminica, scor 0-1. Conform politistilor, acesta a refuzat sa se supuna controlului si ar fi consumat bauturi alcoolice.

Drept urmare, s-a ales cu dosar penal, deoarece a refuzat sa sufle in etilotest. Politistii l-au dus la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, unde i-au fost recoltate probe de sange.

Craioveanu se afla in masina cu Pavel Badea, presedintele Universitatea Craiova, care a incercat sa discute cu politistii.

In varsta de 51 de ani, Gica Craioveanu, cunoscut si ca „Grande”, se bucura de iubirea fanilor infocati ai Universitatii Craiova. Acesta ocupa primul loc intr-un sondaj unde au participat un milion de suporteri in topul preferintelor fanilor clubului Getafe si pe sase in cel al lui Villareal.

Pentru cei ce nu stiu, Gica Craioveanu a jucat pentru trei cluburi in Spania: Real Sociedad (1995-1998), Villarreal (1998-2002) si Getafe (2002-2006).

Newsletter

Whatsapp