Gest emotionant facut de politistii din Iasi pentru o femeie prinsa fara declaratie: "Tremura de spaima"

O femeie din Iasi a fost prinsa de politisti fara echipamente de protectie si fara declaratie pe propria raspundere. Reactia lor i-a lasat pe multi fara cuvinte.

Femeia, intre doua varste, a fost oprita de politisti pe strada. Trasa la raspundere pentru ca nu poarta masca si manusi, ea a inceput sa tremure de spaima. Le-a explicat politistilor ca nu prea intelege ce se intampla si nici nu stie sa completeze declaratia, daramite sa foloseasca calculatorul.

Politistii au ascultat-o si, in loc de amenda, au ajutat-o fara sa stea o clipa pe ganduri. In final, acestia i-au aratat cum trebuie completata declaratia pe propria raspundere si i-au oferit si o masca de protectie. Gestul lor a impresionat-o pe femeie.

Citeste si: Toti romanii trebuie sa afle! Ce NU au voie sa faca politistii atunci cand verifica declaratiile pe propria raspundere

Intreaga poveste a fost facuta publica pe pagina de Facebool "Atenie Politia Iasi":

"Zona Podul de Piatră, luni după amiază. Ignorând din diverse motive purtatul măştii şi mănuşilor, o femeie între două vârste e oprită de poliţişti, legitimată şi pusă să dea explicaţii. E total atehnică, nu ştie să utilizeze computerul, nu stă pe internet, nu prea înţelege ce se întâmplă şi tremură de spaimă. E calmată uşor-uşor de către oamenii legii, aceştia o povăţuiesc, îi arată cum să completeze declaraţia pe propria răspundere şi îi oferă o mască. Evident, gratis. Chipul femeii se înseninează, ea le mulţumeşte şi pleacă liniştită, nu înainte de a le ura: „Să vă dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă!."

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter