FOTO | Noul Dacia Sandero, sub camuflaj pe soselele patriei

Noul Dacia Sandero, sub camuflaj pe soselele patriei

2019 este anul in care Dacia Sandero isi schimba imaginea. Cel mai vandut model al producatorului de la Mioveni se schimba din temelii, atat din punctul de vedere al designului exterior, cat si la interior.

Imaginile cu noul Sandero sunt destul de putine pe internet, dar cei de la Dacia l-au scos deja pe strada. Sub camuflaj, ce-i drept. Un astfel de model a fost surprins de locuitorii din Targu-Jiu, anunta promotor.ro.

Noul model va fi mai mare decat modelul actual, diferenta fiind de aproape 30 de centimetri. De altfel, Sandero 2019 va fi construit pe o platforma noua, cea pe care este construita si Renault Clio. Portbagajul va avea si el o crestere in capacitate, de la 380 la 400 de litri. In plus, calitatea materialelor din interior se va inbunatati, iar optiunile si dotarile de siguranta vor fi variate.

Pe Sandero vom regasi franare automata in caz de urgenta, sistem de recunoastere a pietonilor si un sistem MediaNav Evo 2.0 compatibil cu Android Auto si Apple Car. Pretul noului model o sa fie de aproximativ 11.000 euro.

Din 2020, sunt sanse mari ca Dacia sa ofere si o versiune electrica pentru Sandero.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter