Fotbalist din nationala Germaniei, implicat intr-un accident socant pe autostrada

Fotbalistul german Jerome Boateng, component al nationalei Germaniei, a fost implicat, miercuri, intr-un accident de circulatie.

Unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei nationale a Germaniei din ultimul deceniu, Jerome Boateng, a fost implicat intr-un accident de circulatie care a avut loc pe o autostrada din nordul Bavariei, in apropierea localitatii Selbitz. Potrivit presei din Germania, fundasul echipei Bayern Munchen se intorcea de la Leipzig, unde isi vizitase fiul bolnav, internat in spital.

Potrivit raportului politiei, publicat de ziarul Bild, fotbalistul a pierdut controlul volanului in momentul in care a vrut sa schimbe banda de mers si s-a izbit violent de parapetul de la marginea drumul, urcand pur si simplu pe acesta.

Fundasul din nationala Panzerelor nu avea viteza, insa masina sa era echipata cu anvelope de vara, in conditiile in care drumul era acoperit cu gheata. In acelasi raport se mai arata faptul ca jucatorul nu a fost ranit, dar pagubele produse s-au ridicat la nu mai putin de 25.000 de euro.

Castigator al Cupei Mondiale in 2014, cu nationala Germaniei, Boateng ar fi trebuit sa stea in izolare la domiciliu, in conditiile in care Bavaria este cea mai afectata regiune a Germaniei de noua pandemie de coronavirus. Jucatorul obtinuse insa acordul conducatorilor de la Bayern pentru a-si vizita fiul in spital si avea asupra sa un ordin de trecere emis de politia germana.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM ITI DAI SEAMA CA AI O CUTIE DE VITEZE DEFECTA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter