Fost solist al trupei Cargo, implicat intr-un grav accident cu motocicleta: "Era sa moara tot pe motor"

Ovidiu Kempes, accident grav cu motocicleta

Fostul solist vocal al trupei Cargo a fost implicat, din nou, intr-un grav accident cu motocicleta. Legendarul rocker a ajuns la spital cu un umar si cotul dislocate si cu rani grave la nivelul fetei, dupa ce casca de protectie s-a spart in urma coliziunii din trafic.

Ovidiu Ioncu Kempes circula regulamentar in momentul in care soferul unei masini a intors fara sa se asigure, iar artistul a intrat violent cu motocicleta in autoturism, neavand timp sa evite impactul.

Ovidiu Ioncu Kempes a suferit luni, 1 iulie, un accident de motocicleta foarte periculos. Concertul de la Ramnicul Sarat, de sambata, 6 iulie il va sustine in conditii dificile. Multumim tuturor care sunt si au fost alaturi de el in aceste zile dificile! Colegii de trupa, prietenii, fanii, familia sunt alaturi de el si ii doresc sanatate maxima si insanatosire grabnica”, se arata intr-un mesaj postat pe retelele de socializare.

Dupa investigatii care au aratat ca nu exista rani interne, medicii i-au pus oasele la loc, l-au pansat si, dupa doua zile de spitalizare, l-au externat. Sotia cantaretului a precizat ca Ovidiu Kempes se afla in stare buna, in acest moment.

Kempes, in coma, dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un stalp

Nu este prima data cand Kempes este implicat intr-un accident de motocicleta. Acum 24 de ani, cantaretul era sa moara dupa ce a intrat cu motorul intr-un stalp. Pe vremea aceea, Kempes, care era solistul trupei Cargo, a fost in coma mai bine de o luna si a stat internat in spital jumatate de an.

Traumatismul cranian suferit i-a afectat, printre altele, centrul vorbirii, asa ca rockerul a trebuit sa reinvete sa vorbeasca si sa cante, dar si sa mearga. Kempes a ramas de la acel accident cu sechele: mici pierderi de memorie. Azi, de teama ca ar putea uita versurile pieselor, are mereu fituici pe portativ, cand se afla pe scena.

In anul 1988, Ovidiu Ioncu l-a inlocuit pe Leo Iorga in trupa Cargo, iar in prezent, artistul are propria formatie rock, denumita „Kempes”.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter