O masina de lux parcata nereglumentar a fost ridicata: "Daca au zgariat-o, da primaria falliment!"

Momentul a fost inregistrat de cineva care a asistat la scena de la balconul locuintei:„Daca l-au zgariat, da primaria faliment” a fost mesajul amuzant al unui internaut.

ferrari ridicat bucuresti

Politistii locali din Bucuresti au ridicat un Ferrari rosu parcat neregulamentar. Internautii i-au felicitat pentru actiunea de ridicare, precizand ca in alte localitati, masinile de fite par sa scape vigilentei autoritatilor.

Chiar daca ai bolid asta nu inseamna ca poti parca oriunde, pare sa fie deviza dupa care se ghideaza cei de la Politia Locala a Capitalei. Imaginile cu un Ferrari rosu ridicat de autoritati, publicate de cei de la Digi24, au devenit rapid virale pe internet.

Printre internautii care au comentat imaginile, multi au precizat ca in alte judete, masinile de lux par sa scape de vigilenta politistilor locali. Altii au precizat ca tocmai cei cu bolizi sunt adesea surprinsi incalcand regulile.

Politistii locali au continuat ridicarea masinilor parcate neregulamentar in Capitala, asta desi Avocatul Poporului a solicitat Prefectului de Bucuresti sa atace in instanta decizia Primariei Generale.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter