Femeie strivita de tonele de lemne cazute dintr-un camion, in Harghita. Alte doua persoane au fost ranite

Un accident deosebit de grav a avut loc, marti seara, pe un drum din Harghita.

Reprezentantii politiei judetene Harghita au anuntat ca o femeie de 38 de ani si-a pierdut viata, in localitatea Lunca de Sus, dupa ce a fost strivita de mai multi busteni cazuti dintr-un camion.

Accidentul a avut loc pe DN 12A, in momentul in care masina in care se afla femeia a oprit pe marginea carosabilului. Aceasta a coborat din masina cu intentia de a intrat intr-un magazin aflat in imediata apropiere, moment in care a fost surprinsa de bustenii de sute de kilograme. O parte din materialul lemnos a ajuns pe masina, ranindu-l pe soferul de 20 de ani si pe copilul de patru ani al femeii, care era pe bancheta din spate.

Politistii fac acum cercetari pentru a stabilit conditiile exacte in care a avut loc accidentul. Un singur lucru este cert deocamdata, faptul ca soferul camionului, un barbat de 49 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa.

Si alte persoane ar putea fi trase la raspundere, cele doua ipoteze cu care lucreaza anchetatorii fiind fie o defectiune de natura tehnica, fie neasigurarea corespunzatoare a incarcaturii. In primul caz, ar putea fi acuzata si firma careia ii apartine camionul. Daca a doua ipoteza se dovedeste adevarata, toti cei care au participat la incarcarea camionului cu material lemnos ar putea fi trasi la raspundre, impreuna cu soferul.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter