Fabrica de Ferrari si Lamborghini false, descoperita de politisti! Cu cat vindeau infractorii masinile

Fabrica de Ferrari si Lamborghini false, descoperita de politisti

Decoperire uluitoare a politistilor in interiorul unei fabrici, unde se produceau pe banda rulanta masini de lux false, care erau apoi vandute pe internet cu un pret de sapte ori mai mic decat cel am modelelor originale.

Astfel, pagubitii se bucurau la un pret de 43.000 de euro pentru un Ferrari, in timp ce pretul adevarat al unui astfel de automobil este de 350.000 de euro.

O uzina clandestina de bolizi de lux din Brazilia care fabrica modele Ferrari si Lamborghini, in mod ilegal, a fost descoperita de politisti. Sesizarea a fost facuta de un cabinet de avocatura din Italia, iar in urma descinderii, oamenii legii i-au prins pe falsii constructori in fapt.

In momentul in care au fost descoperiti de politisti, infractorii se pregateau sa asambleze alte opt replici ale bolizilor, iar in depozit au fost descoperite piese si pentru alte modele.

Uzina a fost infiintata de un barbat impreuna cu fiul sau. Acestia au fost retinuti de politisti si vor fi judecati pentru incalcarea drepturilor de proprietate industriala. Oamenii legii nu au reusit sa afle cate vehicule au reusit sa vanda cei doi de cand au pus pe picioare afacerea ilegala.

Newsletter

Whatsapp