"Am o urgenta si nu am bani. Ma puteti duce pe gratis?". Raspunsul taximetristului te lasa fara cuvinte

Te ajuta taximetristii daca ai nevoie? Doi tineri din Ploiesti au aflat raspunsul printr-un experiment, iar realitatea este una dura.

Cei doi ploiesteni au vrut sa afle cum vor reactiona taximetristii atunci cand cineva le cere ajutor, fara a avea insa bani pentru a plati cursa. 

Acestia s-au dus la diferiti soferi de taxi si i-a rugat sa ii duca gratis pana la spital, invocand o situatie de urgenta. Cele mai multe raspunsuri au fost negative, iar cei care au acceptat, au facut-o cu jumatate de gura.

"Am o urgenta si nu am bani. Ma puteti duce pe gratis?". Cursa nu ar fi valorat mai mult de 15 lei, insa refuzurile au curs de banda rulanta.

"Pai si eu ce fac? Pun banii de la mine? Ar trebui sa merg pe gazul meu, pe timpul meu, eu trebuie sa dau plan, am 150 de lei pe zi. Imi pare rau, nu pot sa te ajut", este doar unul dintre raspunsuri.

"Imi pare rau, ia autobuzul. Nu am ce sa fac. Te inteleg dar nu am cum sa te ajut. Esti turc? Du-te si vezi-ti de treaba ta? Ce, eu sunt la urgente? Du-te unde vrei! Poate altul e mai cumsecade", a raspuns altul.

In cele din urma, fata a gasit un taximetrist care a acceptat sa o duca. 

Vedeti tot experimentul in videoclipul de mai jos:

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter