Efectele noii legi a transportului: Mii de soferi depistati ca faceau transport ilegal de persoane. Ce au patit!

Noua lege a transportului, adoptata pentru a reglementa companiile de ride-sharing, ca Uber, Bolt sau Yango, isi face deja vizibile efectele.

Politistii au depistat peste 1.000 de soferi care faceau transport ilegal de persoane

De la inceputul lunii august, autoritatile au sporit controalele rutiere pentru a depista soferii care fac transport ilegal de persoane. In numai trei saptamani, politistii au depistat 1.055 de autovehicule ce efectuau, in mod ilegal, transport contra-cost de persoane. In aceste cazuri s-au dispus 912 imobilizari de autovehicule.

Potrivit informatiilor prezentate de Politia Romana, au fost verificate peste 130.000 de vehicule si societati comerciale. In aceste cazuri s-au constatat aproape 700 de infractiunim dintre care aproape 500 au avut implicatii la nivelul circulatiei rutiere.

Totodata, politistii au efectuat aproape 50.000 de testari cu etilotestul, fiind retinute aproape 250 de permise de conducere si retrase peste 1.000 de certificate de inmatriculare.

Actiunile politistilor vor continua in perioada urmatoare, in aceste investigatii fiind angrenati inclusiv angajati de la Registrul Auto Roman si de la Inspectoratul Teritorial de Munca.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE ESTE ALCANTARA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter