Doua autobuze pline de copii au ajuns in sant, in aceesi localitate, in decurs de mai putin de 24 de ore

Caz bizar intr-o localitate din Timis, unde doua autobuze pline de copii au ajuns in sant, in decurs de mai putin de 24 de ore.

Doua incidente similare care au implicat autobuze scolare au avut loc in ultimele 24 de ore pe raza localitatii Bencecu de Sus, in Timis. Cele doua accidente par trase la indigo. Din primele indicii, se pare ca soferii au pierdut controlul asupra directiei, pe fondul unui carosabil acoperit cu polei si a cetii, si s-au oprit in sant, informeaza observator.tv.

Primul incident a avut loc luni dimineata, in afara localitatii, cand un autobuz in care se aflau 23 de copii si patru adulti a derapat si s-a oprit intr-un sant de la marginea drumului. O fata in varsta de 16 ani a facut atac de panica si a fost dusa la spital, ceilalti copii neavand nevoie de ingrijiri medicale.

Dupa nici 24 de ore, inspectoratul pentru situatii de urgenta din Timis a fost apelat din nou pentru a trimite echipajele de salvare in aceeasi localitate, pentru un incident similar. Cel care a apelat numarul de urgenta 112 a fost chiar soferul, care le-a transmis autoritatilor ca in autobuz se aflau 50 de copii. De teama unei tragedii, la fata locului au fost trimisi 15 pompieri, cu doua autospeciale de stingere, doua ambulante SMURD, o autospeciala de transport victime si o autospeciala SAJ. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Cand au sosit la fata locului, salvatorii au mai gasit doar 23 de copii si doi adulti, ceilalti plecand de la fata locului singuri. Ambele accidente au avut loc la primele ore ale diminetii, cand copiii se indreptau catre scoala.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter