Dosar penal pentru conflictul din trafic, dupa ce o tanara topless a atacat o alta soferita

Soferita topless scandal trafic Bucuresti

Ieri, va povesteam ca o tanara topless a oprit traficul pe un bulevard din Bucuresti, la o ora de varf, pentru a ataca o alta soferita cu care se certase. Totul s-a intamplat pe 5 martie, in jurul orei 19:00.

Dupa mai multe sicanari in trafic, una dintre femei a oprit in mijlocul unui bulevard pentru a ii aplica o corectie celeilalte. Spre stupefactia celorlalte masini prezente in trafic, o tanara a coborat topless dintr-un autoturism marca Mercedes-Benz pentru a sari la bataie.

Intr-un comunicat al Politiei, acestia informeaza ca ambele soferite au reclamat intamplarea si culmea, fiecare sustine ca a fost agresata de cealalta.

„In data de 5 martie a.c., in jurul orei 19.00, la Sectia 9 Politie s-a prezentat o femeie, de 31 de ani, care a reclamat faptul ca, in urma cu putin timp, ar fi avut un conflict in trafic, cu o alta conducatoare auto, conflict care a degenerat dintr-un conflict verbal, in unul fizic.

La scurt timp, la aceeasi subunitate de politie, s-a prezentat si cealalta conducatoare auto, in varsta de 32 de ani, care a reclamat aceeasi situatie. Cercetarile sunt continuate de catre subunitatea de politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente", spune comunicatul Politiei.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter