Doi soferi romani de TIR au golit rezervoarele colegilor! Au fost prinsi cand furau cu o pompa electrica

Soferii romani de TIR au fost prinsi in timp ce furau motorina de la alti colegi camionagii, in Italia. Cei doi foloseau o pompa electrica pentru a goli rezervoarele.

Doi soferi romani de TIR au golit rezervoarele colegilor!

In ultima vreme mai multi camionagii au facut plangeri la politia italiana pentru ca le disparea peste noapte motorina din rezervoarele camioanelor dintr-o parcare din zona Trebbia, pe autostrada A21, intre localitatile Stradella si Piacenza.

Prinsi in flagrant cu pompa electrica

Autoritatile italiene au organizat un flagrant, iar romanii au fost prinsi in timp ce furau motorina din rezervoarele camioanelor parcare intr-o zona de serviciu, Trebbia, din Italia.

Cei doi romani parcau TIR-urile langa alte autrenuri si scoteau motorina cu ajutorul pompelor electrice. Au fost condamnati la cate 6 luni de inchisoare.

Potrivit ziarului Il Piacenza, agentii de la Polstrada au fost pusi in alerta de un sofer polonez de TIR care tocmai fusese victima unui furt de motorina in cursul serii trecute. Intuind ca infractorii urmau sa puna la cale un alt furt, politistii s-au deplasat direct la urmatoare zona de serviciu de pe A21 unde i-au prins pe cei doi soferi romani in flagrant.

Furturile de combustibil, o mare problema pentru camionagii

Furturile de combustibil din rezervoarele autovehiculelor reprezinta o problema cu care se confrunta in mod repetat camioanele parcate noaptea

Cei doi romani, retinuti de politie si identificati, au fost arestati pentru furt. Combustibilul sustras a fost returnat proprietarului companiei camionului parcat. Investigatiile continua, anchetatorii verifica daca cei doi sunt responsabili si pentru alte incidente similare.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter