Doi romani, falsi taximetristi, au pus pe jar autoritatile engleze! Ce faceau conationalii nostri in Anglia

Romani falsi taximetristi in Anglia, condamnati la inchisoare

Se prezentau cu masini de taxi in fata cluburilor din Anglia, atrageau clienti in stare de ebrietate si ii jefuiau. Doi romani, falsi taximetristi, au primit o condamnare de sapte de inchisoare, dupa ce autoritatile britanice au reusit sa ii prinda.

Tinerii de 19, respectiv, 20 de ani, frecventau dupa miezul noptii zonele cu baruri, pub-uri si cluburi din Birmingham si Coventry si cautau clienti carora le ofereau preturi mai mici pentru transport la domiciliu. Odata urcati in taxi, englezii erau atacati si jefuiti de cei doi romani, care au furat in cateva randuri bani, obiecte valoroase si carduri bancare cu care faceau cumparaturi pe site-uri din Romania.

Autoritatile britanice au reusit sa ii prinda pe cei doi si au scos la iveala faptul ca, intr-o singura saptamana, falsii taximetristi au facut cel putin trei victime.

Initial, romanii, care sunt si veri, au negat acuzatiile, apoi au dat vina unul pe celalalt si pe alti asa-zisi complici in legatura cu care anchetatorii au stabilit ca nu erau implicati, recunoscandu-si, intr-un final, faptele de talharie.

In urma procesului, cei doi tineri au fost condamnati la inchisoare pe o perioada de sapte ani.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter