Doi romani, arestati in Germania pentru ca furau din coletele pe care le transportau

Doi romani, sot si sotie, au fost condamnati la inchisoare cu suspendare in Germania, dupa ce politistii au descoperit ca furau din coletele pe care barbatul le transporta. Prejudiciul se ridica la zeci de mii de euro.

Potrivit anchetatorilor, cei doi au furat peste 200 de colete trimise sau destinate centrului DHL din Dorsten. Modul in care operau era destul de simplu: barbatul era angajat al unei firme de transport care se ocupa cu transportul coletelor intre diferite oficii DHL, iar femeia il insotea in curse. Cei doi rupeau sigiliile containerelor cu colete pe care le transporta barbatul si isi insuseau produsele de valoare. De obicei era vorba despre smartphone-uri scumpe, aparate electrocasnice de inalta calitate, cosmetice sau ceasuri foarte scumpe.

Cand coletele ajungeau la destinatie, clientii care achizitionasera produsele online se trezeau cu pachetele goale. Depuneau reclamatii, iar firma achita toate daunele. Totul a inceput in luna septembrie, iar timp de cateva luni, cei doi au produs un prejudiciu de aproape 100.000 de euro.

Politistii au explicat ca barbatul lucra pentru firma de transport a DHL de aproape patru ani, iar in primii ani ai angajarii sale a fost un angajat model. Chestionati de anchetatori, cei doi soti au declarat ca au inceput sa fure pentru a acoperi o datorie de 20.000 de euro.

In urma procesului, femeia a fost condamnata la un an de inchisoare cu suspendare, in timp ce barbatul a primit 20 de luni de inchisoare cu suspendare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter