Doi politisti au fost umiliti in trafic, in timpul unui control, de un sofer de Mercedes-Benz

Politisti control Facebook live

Din pacate… se intampla in Romania… doi politisti au fost umiliti de catre doi barbati, dupa ce acestia au oprit un Mercedes-Benz intr-un simplu control in trafic. Totul s-a intamplat in localitatea timiseana Recas, unde politistii participau la o actiune de verificare a conducatorilor auto.

Conform aradon.ro. soferul care conducea automobilul nemtesc avea permisul de conducere suspendat si circula in baza dovezii. Acesta le-a prezentat oamenilor legii documentele si in locul premisului a prezentat dovada inlocuitoare.

Mai mult, cat timp unul dintre agenti verifica actul, pasagerul din dreapta a scos telefonul si a inceput sa transmita live evenimentul pe Facebook, jignindu-I pe politisti. Nemultumirea celor doi a continuat cand politistii au hotarat sa-I amendeze pe cei doi pentru ca nu purtau centura de siguranta.

"Hai zambeste, te rog frumos. Va dați seama, nu stie sa citeasca o dovada si el e politist? Mai stam pe live putin ca sa va dovedim ca dovada e valabila, pe care domnul politist Eugen nu stia sa o citeasca. Vedetele din Recas!", spune soferul din Mercedes-Benz.

"De patru ori s-a uitat pana acum pe dovada! Oare e buna, oare e falsa, oare e trasa la xerox? Cel mai prost politist din Romania, Eugen. Politia Recas, frate, ia poftim! Mai sa scoata pistolul sa ne impuste", continua pasagerul din dreapta, in timp ce politistii stateau in masina, cu geamul tras.

"Sa mai mergi la scoală sa mai inveti, domnul Eugen. Bine, frumosule!", spun cei doi, pe finalul inregistrarii.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter