Două persoane decedate după un accident provocat de o masina cu volan pe dreapta

Doua persoane au murit dupa un accident in judetul Cluj

Doi morti intr-un accident provocat de o masina cu volan pe dreapta

Două persoane au decedat pe raza localitatii Luncani in dimineata zilei de miercuri in urma unui accident provocat de o masina cu volan pe dreapta.

Un barbat de 30 de ani din localitatea mureseana Bogata s-a aflat la volanul unei masini cu volan pe partea dreapta. Soferul se deplasa pe directia Ludus  - Campia Turzii, iar la un moment dat se pare ca nu ar fi apreciat corespunzator pozitia sa pe banda de circulatie si a intrat pe sensul opus unde a lovit o autoutilitara.

Din masina cu volan pe partea au decedat doi barbati de 37 si 47 de ani, in timp ce un alt pasager a fost transportat la spital de un echipaj SMURD.

Accidentul de la Luncani este al doilea in mai putin de 48 de ore in care isi pierd viata doua persoane in judetul Cluj. Luni un barbat si o femeie au decedat dupa un impact cu un camion in dreptul localitatii Cornesti din judetul Cluj.

Evenimentele rutiere din ultima perioada consolideaza si mai mult pozitia fruntasa a Romaniei in dreptul accidentelor mortale. Tara noastra a ocupat primele locuri in ultimii ani la numarul de persoane decedate in accidente rutiere.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter