Cei doi barbati care au umilit politistii din Recas, intr-un video live pe Facebook, au acum dosar penal

Politisti control Facebook live

Mai devreme, va spuneam cum doi barbati intr-un Mercedes-Benz au umilit doi agenti de politie din Recas si au transmis live pe Facebook tot evenimentul. Ei bine, cei doi barbati au acum dosar penal pentru ca au adresat jigniri repetate celor doi politisti.

Barbatii, unul in varsta de 23 de ani si celalalt de 50, sunt cercetati penal pentru ca si-au batut joc de doi politisti care i-au oprit in trafic la Izvin, in judetul Timis. IPJ Timis s-a autosesizat dupa imaginile scandaloase aparute in presa. Astfel, cei doi au primit un dosar penal si sunt cercetati pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice.

"Hai zambeste, te rog frumos. Va dați seama, nu stie sa citeasca o dovada si el e politist? Mai stam pe live putin ca sa va dovedim ca dovada e valabila, pe care domnul politist Eugen nu stia sa o citeasca. Vedetele din Recas!", spune soferul din Mercedes-Benz.

"De patru ori s-a uitat pana acum pe dovada! Oare e buna, oare e falsa, oare e trasa la xerox? Cel mai prost politist din Romania, Eugen. Politia Recas, frate, ia poftim! Mai sa scoata pistolul sa ne impuste", continua pasagerul din dreapta, in timp ce politistii stateau in masina, cu geamul tras.
"Sa mai mergi la scoală sa mai inveti, domnul Eugen. Bine, frumosule!", spun cei doi, pe finalul inregistrarii.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter