Doar in Romania! Centura Timisoarei este proiectata gresit

sosea centura proiectata gresit

Centura de sud a Timisoarei, proiectata cu o singura banda pe sens, are greseli de proiectare, sustine primarul Timisoarei, Nicolae Robu. Erorile vizeaza asa-numitul Drum al Boilor, care ar urma sa se intersescteze cu centura, dar care nu are prevazuta nicioda descarcare. CNAIR a transmis ca ia in calcul construirea unui sens giratoriu in zona.

“Intersectia cu Drumul Boilor nu este corect gestionata. Sa se poarte de grija si biciclistilor si pietonilor si acestia trebuie sa poata trece in siguranta pe sub centura. Presupune ca drumul are doar doua benzi, deci trebuie sa se faca o corectie acolo avand in vedere, latimea noua care va fi de 4 benzi a acelui drum ”, explica Nicolae Robu – primarul Timisoarei.

"Va dati seama ca nu ne apucam sa comentam ce spune domnul Robu, noi ne vedem de treaba noastra, ceea ce spune orice primar din localitati de acolo spune post-factum, inclusiv domnul Robu se pronunta post-factum. Daca sunt probleme care pot fi rezolvate in perioada de proiectare fara sa creasca pretul contractului si fara sa duca la depasirea termenelor de executie atunci le putem lua in calcul", replica si Alin Serbanescu - purtator de cuvant al CNAIR.

Centura Timisoarei este prevazuta cu 12 poduri si pasaje si mai multe intersectii la nivel, de la intrarea in Timisoara dinspre Sag, pe traseul Giroc - Mosnisa Noua - Ghiroda -l egatura cu Centura de Nord. Aceasta din urma are 12, 6 kilomeri.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter