DN1, fara urma de masini! Cel mai circulat drum din Romania este pustiu

Panica a pus stapanire pe Romania. Cel mai aglomerat drum din Romania este pustiu astazi

Zona Nistoresti, din judetul Prahova, unde oamenii asteptau ore in sir si se formau coloane interminabile de masini, cu precadere la final de saptamana, este acum pustie.

Un prahovean a surprins momentul unic in ultimii ani si a postat imaginea pe Facebook. “DN 1, azi la 9 si 30 de minute, in zona din care, altadata, incepea calvarul in drumul spre statiunile de pe Valea Prahovei….”, este comentariul autorului fotografiei, Mihai Pavel.

Citeste si: Mesajul transmis de MAI: "Noi suntem la munca pentru voi! Voi stati in casa pentru noi"

 “Va sfatuim sa plecati din vreme la drum, dar nici asa nu este sigur ca veti scapa de aglomeratie.”, asa suna mesajul transmis de Politia Rutiera in urma cu doar doua saptamani. Acum, drumul este pustiu! 

Mai multe state din lume au declarat stare de urgenta din cauza noului coronavirus si urmeaza sa isi inchida temporar frontierele incepand de maine. Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a afirmat vineri ca Europa a devenit epicentrul actual al pandemiei, dupa raportarea unui numar de persoane infectate si decese mai mari decat in restul lumii, cu exceptia Chinei, unde a aparut coronavirusul, in decembrie.

Sursa foto: Mihai Pavel / Facebook 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter